TI DHE CITROËN C3 AIRCROSS SUV
REGJISTROHU ME TELEKOM MK APP,
FITO 3GB DHE RIMBUSH PËR SHPËRBLIME!

MË SHUMË RIMBUSHJE, MË SHUMË MUNDËSI PËR SHPËRBLIME

RREGULLAT PËR PJESËMARRJE NË LOJËN SHPËRBLYESE

Thjeshtë:

 1. REGJISTROHU PËRMES TELEKOM MK APP për të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe menjëherë fiton 3 GB internet celular të vlefshëm për një javë (7 ditë) nga dita e aktivizimit. Internetin prej 3 GB e fiton vetëm me rastin e regjistrimit të parë.
 2. Me cilëndo rimbushje, merr pjesë në short për një prej 50 shpërblimeve ditore - smartfon SAMSUNG A10.
 3. Me rimbushje prej të paktën 600 denarë gjithsej, gjatë kohëzgjatjes së lojës shpërblyese, automatikisht merr pjesë në shortin për shpërblimin kryesor - CITROËN C3 AIRCROSS SUV
 4. Sa më shumë rimbushni, aq më afër shpërblimit kryesor jeni.
 5. Në lojën shpërblyese mund të marrin pjesë të gjithë abonentët e rinj dhe ata ekzistues në pripjed;

Rregullat zyrtare për lojën shpërblyese „ RIMBUSH DHE FITO “

X

SHPËRBLIMET DITORE
SAMSUNG GALAXY A10
X50

SHPËRBLIMI KRYESOR
CITROËN C3 AIRCROSS SUV

FITUESIT

FITUESIT
Samsung Galaxy A10

 • 02.12.2019 - Tashuli Atanasoski – 0714471XX
 • 03.12.2019 - Zarije Muarem – 0719939XX
 • 04.12.2019 - Bajram Muharemi – 0719412XX
 • 05.12.2019 - Kjerim Mazlami – 0727269XX
 • 06.12.2019 - Nezakjet Shaban – 0718601XX
 • 07.12.2019 - Avdiraman Iseini – 0709770XX
 • 08.12.2019 - Osman Jusufi – 0705702XX
 • 09.12.2019 - Aljdin Ademi – 0715292XX
 • 10.12.2019 - Emilija Drango – 0726665XX
 • 11.12.2019 - Shakjir Shilevikj – 0718485XX
 • 12.12.2019 - Djemal Rama – 0716869XX
 • 13.12.2019 - Jeton Iseni – 0727201XX
 • 14.12.2019 - Stojan Dukoski – 0705809XX
 • 15.12.2019 - Shenol Zejnuli – 0705603XX
 • 16.12.2019 - Imer Seroni – 0705666XX
 • 17.12.2019 - Berat Muftari - 0718712XX
 • 18.12.2019 - Ivona Trajkovska - 0708087XX
 • 19.12.2019 - Enisa Redzhepi – 0719808XX
 • 20.12.2019 - Abdilmenaf Bilali – 0708039XX
 • 21.12.2019 - Rahim Abdiji – 0717726XX
 • 22.12.2019 - Rahim Ibrahimi – 0716932XX
 • 23.12.2019 - Selemi Redzepi - 0705503XX
 • 24.12.2019 - Salji Sadiki - 0708024XX
 • 25.12.2019 - Visar Ramadani – 0725259XX
 • 26.12.2019 - Florijan Imeri – 0717438XX
 • 27.12.2019 - Ferije Memedi – 0715294XX
 • 28.12.2019 - Shuajb Ismaili - 0718765XX
 • 29.12.2019 - Ratko Janev – 0715502XX
 • 30.12.2019 - Gjelumserka Shirifi - 0709531XX
 • 31.12.2019 - Osman Zendeli – 0727643XX
 • 01.01.2020 - Kaljtrina Ahmeti - 0708362XX
 • 02.01.2020 - Gazmend Ademi – 0705195XX
 • 03.01.2020 – Dzavit Rizvanski – 0725130XX
 • 04.01.2020 – Adil Zejneli – 0706440XX
 • 05.01.2020 – Violeta Tomovska – 0704903XX
 • 06.01.2020 – Amet Arifi – 0704837XX
 • 07.01.2020 – Aljbin Murtezani– 0726141XX
 • 08.01.2020 – Ajrula Kalisi – 0717510XX
 • 09.01.2020 – Neat Kurtishi– 0714202XX
 • 10.01.2020 - Mensur Kamberi – 0718177XX
 • 11.01.2020 - Nedzat Zejneli - 0707327XX
 • 12.01.2020 - Lumturije Shakjiri – 0704966XX
 • 13.01.2020 - Aljahudin Sejdi - 0706107XX
 • 14.01.2020 - Adem Neziri – 0707881XX
 • 15.01.2020 - Vinko Gocevski - 0709185XX
 • 16.01.2020 - Fjola Aliu – 0709347XX
 • 17.01.2020 - Medzit Eljezi – 0725689XX
 • 18.01.2020 - Emine Sulejumani – 0706931XX
 • 19.01.2020 - Enes Beadini – 0716070XX
 • 20.01.2020 - Silvana Karanfilovska – 0717333XX
X

FITUESIT
CITROËN C3 AIRCROSS SUV

 • Senad Ramadani – 0708733XX
X

©2016 Македонски Телеком